ClauSEO

Farem que el teu client et trobi en Google de manera fàcil

Crida!

Farem que el teu client et trobi en Google de manera fàcil

SEO

Farem que el teu client et trobi en Google de manera fàcil

Per a nosaltres el SEO és una petita peça en el gran puzle del nou màrqueting digital. Un concepte nou en constant creixement i canvi que és necessari cuidar i actualitzar.

Per això, en ClauSEO portem anys evolucionant al mateix temps que ho fan els algorismes, les tendències i les noves tecnologies.

Això fa que, ara mateix que estàs llegint això, et puguem dir amb tota certesa i confiança, que som el millor equip on podries delegar totes les teves ambicions que tens a l’entorn digital i concretament, els teus objectius de posicionament SEO. 

 

Confia en el nostre ‘expertise’ per a crear un contingut orgànic enfocat a què busquen els teus clients. Per tal que et pugui trobar a Google fàcilment.

Què significa SEO

Què significa SEO

Treballar per estar ben posicionats en Google o altres cercadors, continua sent una acció clau dins d’una estratègia global de màrqueting. I encara que una estratègia SEO sigui únicament la punta d’un gran iceberg, és crucial per a aconseguir objectius majors.

Perquè et facis una idea de l’importància d’una bona estratègia SEO, pensa en un tren de llarga distància. Abans de posar-ho a funcionar i veure resultats, s’han de posar raïls. Els raïls són aquesta acció que si fas bé des del principi i de manera constant, el tren podrà fer una distància més llarga i duradora.

En ClauSEO entenem el treball del posicionament SEO, com una eina que, a mig-llarg termini, farà que el teu projecte funcioni de forma més autònoma, sobre unes bases cauteloses, ben plantejades i fermes.

Eines SEO que utilitzem

Eines SEO que utilitzem

Parlem ara de coses pràctiques, Com ho fem?

Està molt bé saber els valors i estàndards que dirigeixen una acció. Però el millor és saber que tenim els passos adequats per a desenvolupar una estratègia guanyadora.

Gràcies a la nostra experiència sabem que la millor manera de desenvolupar una estratègia SEO reeixida és així:

  • Estudi del teu sector: Començarem estudiant el teu entorn: Hem de conèixer tots els elements que són una amenaça o una oportunitat; així com les teves febleses i fortaleses
  • Estudi de la teva competència: Conèixer la teva competència és fonamental. Ja que podem veure’ls com un cas d’èxit o un cas d’aprenentatge. En definitiva, nodrir la nostra estratègia dels exemples que tenim davant.
  • Anàlisi de les paraules clau més útils al teu sector: El següent pas és veure quines possibilitats de posicionament orgànic tens. Veure quines seran les teves paraules claus és essencial per començar a crear el contingut que et portarà els futurs clients.
  • Creació de contingut, landing page i/o serveis: Ara sí! Anem per feina. Ja tenim les línies mestres clares, per tant ja podem començar a fer màgia.
  • Configuració d’un pla estratègic de SEO a mida: Així ja en podrem començar a prendre decisions més ajustades a la realitat i adaptar la resta d’accions als resultats que hem pogut veure.
  • Optimització SEO del contingut: Després de crear al contingut específic que li pot interessar als teus clients, haurem d’acabar d’optimitzar la pàgina per tal que sigui visiblement amigable, que els botons estiguin ben posats, en definitiva, que la pàgina sigui senzilla per tal que el client pugui trobar la informació que busca.
  • Anàlisi de l’Optimització del rendiment web: Passi el que passi, el següent pas serà, després d’uns mesos, quan la web ja estigui muntada i rodi per l’internet, analitzar-ho. Veure què funciona i què no.
  • Crear Link Building per donar-li una empenta al posicionament.
  • Actualització i repàs de Google Analytics: aquest pas també haurà de fer-se constantment per tal que analitzar en tot moment com evoluciona la web a internet i com arriba als teus clients.
  • Analitzar els resultats i crear pla d’acció: Com tot pla estratègic hi ha d’haver una fase d’anàlisis. Quan hagi passat un temps prudencial, hem d’analitzar com podem encara treure-li més suc al pla d’acció.

Experts en SEO

Experts en SEO

Si has arribat fins aquí t’agradaria saber que un complement d’una estratègia SEO són les estratègies SEM de les quals t’explico aquí:

La importància de les estratègies SEM

La idea és que et facilitem una acció completa perquè aconseguim un posicionament en els principals cercadors de manera factible.

En ClauSEO sabem la importància de crear un contingut de qualitat i enfocat als teus clients. Per això posem a la teva disposició tota la nostra experiència.

Zafir

580€

Maragda
image/svg+xml

740€

Robí
image/svg+xml

980€

Tot el de zafir i

Tot el de maragda  i

Seguiment: 245€/mes

Seguiment: 350€/mes

Seguiment: 490€/mes

Zafir

580€

Seguiment: 245€/mes

Maragda
image/svg+xml

740€

Tot el de zafir i

Seguiment: 350€/mes

Robí
image/svg+xml

980€

Tot el de maragda  i

Seguiment: 490€/mes

*Segons el Projecte requerirà d’un seguiment (iteració de tasques) al cap de 3, 4 o 6 mesos.

Tens un projecte molt especial i necessites un pressupost a mida?

Un bon pla de SEO avançat integra la redacció d’articles d’acord amb l’estratègia de comunicació online i amb un calendari de control i seguiment. Aquesta feina garanteix l’èxit de tota l’estratègia SEO planificada. Veure tarifa de contingut (redacció d’articles).