ClauSEO

Que n'aprenguin!

Les nostres interioritats

Els nostres valors

és:  

 

Proper

Més enllà de la proximitat física, apostem per una proximitat molt més “emocional”, de valors. Volem acompanyar als nostres clients a assolir l’èxit de forma conjunta, cercant sempre el bé del client que de retruc ha de ser també el nostre.


Tracte honest

Volem que els clients es quedin. No venem productes que no necessitis. Si ens demanes res que creiem que no necessites, t’ho fem saber amb amabilitat i honestedat.

Ser proper, cordial no significa ser xaró o poc seriós. Som molt professionals i seriosos.


Opensource

Creiem en la economia col·laborativa, la vida col·laborativa i per tant en el software col·laboratiu. Tot ho fem usant opensource i col·laborem amb la comunitat en allò que podem. No és una qüestió de preu (hi ha softwares oberts que són de pagament) es que, com que ens hi dediquem, sabem que el software obert és més segur, fiable, dinàmic, adaptable i socialment lògic.


Compromesos

Les empreses acostumen a no posicionar-se políticament però nosaltres creiem que ho hem de fer. Com que som part de la societat i volem participar-hi prenem com a referència diversos valors que són, de fet el nostre ADN:


  • Ecologistes: qui no ho sigui avui en dia és, simplement, suïcida.
  • Feministes: Intentem fugir tant com sabem d’estereotips masclistes. Sabem que queda molt camí per recórrer i posem la nostra pedreta per ajudar-hi.
  • Catalanistes: prenem partit, estimem el nostre país, la nostra gent, el nostre idioma. I intentem promocionar-lo tant com podem.
  • Fòbics a fòbies: evitem els prejudicis, som universalistes, no discriminem ni acceptem discriminacions.