ClauSEO

Aquí comença la teva escalada digital!

La teva agència de Màrqueting Digital en Català

Màrqueting digital

Liderem la teva estratègia de màrqueting digital com un més de l’equip

Sí, sí. Has llegit bé, DEL TEU EQUIP. No volem ser un servei més que contractes, volem formar part de la teu objectiu, visió i missió. 

Volem tractar el teu projecte com si fos nostre i per a això, l’estratègia de treball no és una altra que mitjançant l’aproximació i l’escolta activa.

I és que, la nostra experiència ens diu que un servei de Màrqueting Digital és realment bo i durador, en tant es planteja des d’un focus integral.

I Què significa un servei de Màrqueting Digital integral?

Què significa SEO

No significa que hagis de contractar tots els nostres serveis de SEO, SEM, contingut, CRO, etc. referits al màrqueting digital.

Màrqueting Web
Màrqueting Web

Significa que els serveis que implantem, de totes totes, han de tenir una primera fase d’aproximació, adequació i adaptació al context concret de la teva marca. Amb això aconseguim que siguin accions concordes al teu negoci i al moment vital en el qual es troba la teva empresa.

 

Et mentiríem si diguéssim, per exemple, que només necessites una estratègia de SEO sense fer SEM. O que amb una bona web ‘responsive’ i un contingut cridaner ja pots tirar milles.

La veritat és que els diferents serveis de màrqueting s’han de mirar des d’un prisma global en el qual, cadascun juga un paper fonamental que sustenta a la resta i que pot comprometre o afavorir als resultats.

 

Per això, et proposem un treball grupal en el qual puguem esbrinar exactament què necessita el teu projecte per a impulsar una estratègia de màrqueting digital guanyadora, activant els elements necessaris per conjugar-los de manera encertada. 

Llavors, Què engloba (a priori) una bona estratègia de màrqueting Integral?

Per a ser pràctics hem dividit en 6 pilars els fonaments d’una estratègia de màrqueting estàndard.

A partir d’aquí, la idea és desgranar i personalitzar aquest estàndard per a crear una solució a mesura que li doni al teu projecte l’impuls que necessita.


Pero això diem que el nostre objectiu no és vendre productes aleatoris. La nostra missió és analitzar la teva estratègia des de l’enfocament de l’entorn digital actual i veure com ClauSEO pot ajudar-te a millorar amb accions consistents i perdurables en el temps. Per això, per a nosaltres és imprescindible que entenguis sempre el PERQUÈ i el PER A QUÈ de totes les propostes que posem damunt de la taula.

Estàs preparat?

Eines SEO que utilitzem

Demana un pressupost personalitzat i descobreix les mancances i virtuts que actualment té el teu negoci des d’un pla fonamentalment digital i com podem ajudar-te.

Zafir

850€

Maragda
image/svg+xml

1800€

Robí
image/svg+xml

2200€

Tot el de zafir i

Tot el de maragda  i

Zafir

850€

Maragda
image/svg+xml

1800€

Tot el de zafir i

Robí
image/svg+xml

2200€

Tot el de maragda  i